Nabeschouwing DVS '33 - PEC Zwolle (1-4) || KNVB Beker 2016/2017

Woensdag 21 september 2016 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2016/2017 neemt DVS '33 het woensdag 21 september 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Zuid DVS '33 in Ermelo.

Via de DVS '33 - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing DVS '33 - PEC Zwolle (1-4)

Het KNVB Beker duel tussen DVS '33 en PEC Zwolle is geëindigd in een 1-4 overwinning voor PEC Zwolle. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 9e minuut dacht PEC Zwolle op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Brock-Madsen. Helaas voor PEC Zwolle werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het PEC Zwolle dat via B. van Polen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Achahbar dacht na 39 minuten te scoren voor PEC Zwolle, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 57e minuut scoorde PEC Zwolle via N. Brock-Madsen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 89 minuten spelen wist DVS '33 via K. Velda de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken DVS '33 - PEC Zwolle
1
4
LIVE DVS '33 - PEC Zwolle 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd DVS '33 - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt N. Brock-Madsen PEC Zwolle
22' Gele kaart DVS '33 Gele kaart voor M. Al Haydar DVS '33
23' Penalty PEC Zwolle Penalty B. van Polen PEC Zwolle
39' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt A. Achahbar PEC Zwolle
46' Wissel DVS '33 Wissel E. Mijnheer voor M. Al Haydar DVS '33
46' Wissel PEC Zwolle Wissel D. Warmerdam voor T. van de Pavert PEC Zwolle
57' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt N. Brock-Madsen PEC Zwolle
60' Wissel DVS '33 Wissel D. Sahbaz voor J. van Santen DVS '33
62' Wissel PEC Zwolle Wissel H. Mastour voor D. Holla PEC Zwolle
70' Wissel PEC Zwolle Wissel M. Saymak voor W. Marinus PEC Zwolle
73' Wissel DVS '33 Wissel B. Roemeon voor M. de Ruiter DVS '33
89' Doelpunt DVS '33 Doelpunt K. Velda DVS '33
Video hoogtepunten en samenvatting DVS '33 - PEC Zwolle
Opstellingen DVS '33 - PEC Zwolle

Voorbeschouwing DVS '33 - PEC Zwolle

DVS '33 en PEC Zwolle spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat DVS '33 en PEC Zwolle elkaar treffen in de KNVB Beker.