Nabeschouwing FC Eindhoven - SC Heerenveen (1-2) || KNVB Beker 2016/2017

Donderdag 27 oktober 2016 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2016/2017 neemt FC Eindhoven het donderdag 27 oktober 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - SC Heerenveen (1-2)

Het KNVB Beker duel tussen FC Eindhoven en SC Heerenveen is geëindigd in een 1-2 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 20e minuut dacht SC Heerenveen op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Namli. Helaas voor SC Heerenveen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut was het SC Heerenveen dat via R. Ghoochannejhad dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Caenepeel dacht na 34 minuten te scoren voor FC Eindhoven, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

LIVE FC Eindhoven - SC Heerenveen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt Y. Namli SC Heerenveen
29' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor Y. Namli SC Heerenveen
30' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt R. Ghoochannejhad SC Heerenveen
34' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt J. Caenepeel FC Eindhoven
59' Wissel FC Eindhoven Wissel D. Bousbiba voor Alemão FC Eindhoven
72' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor J. van Aken SC Heerenveen
74' Wissel SC Heerenveen Wissel S. Larsson voor L. Slagveer SC Heerenveen
75' Wissel SC Heerenveen Wissel Y. Kobayashi voor Y. Namli SC Heerenveen
76' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor J. Rowell FC Eindhoven
77' Wissel FC Eindhoven Wissel R. Uiterloo voor J. Rowell FC Eindhoven
80' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor R. Vloet FC Eindhoven
87' Wissel FC Eindhoven Wissel T. Van de Velde voor K. De Silva FC Eindhoven
89' Wissel SC Heerenveen Wissel H. Veerman voor A. Zeneli SC Heerenveen
90' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor R. Uiterloo FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - SC Heerenveen
Opstellingen FC Eindhoven - SC Heerenveen

Voorbeschouwing FC Eindhoven - SC Heerenveen

FC Eindhoven en SC Heerenveen spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat FC Eindhoven en SC Heerenveen elkaar treffen in de KNVB Beker.