Nabeschouwing Feyenoord - ADO Den Haag (5-1) || KNVB Beker 2016/2017

Woensdag 14 december 2016 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2016/2017 neemt Feyenoord het woensdag 14 december 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - ADO Den Haag (5-1)

Het KNVB Beker duel tussen Feyenoord en ADO Den Haag is geëindigd in een 5-1 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 34e minuut dacht Feyenoord op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Jørgensen. Helaas voor Feyenoord werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het Feyenoord dat via D. Kuijt dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Kuijt dacht na 63 minuten te scoren voor Feyenoord, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 68e minuut scoorde Feyenoord via K. El Ahmadi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 79 minuten spelen wist Feyenoord via D. Kuijt de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 87e minuut scoorde G. Kastaneer namens ADO Den Haag. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-1 eindresultaat.

LIVE Feyenoord - ADO Den Haag 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Feyenoord Doelpunt N. Jørgensen met assist van K. El Ahmadi Feyenoord
49' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Meißner ADO Den Haag
50' Penalty Feyenoord Penalty D. Kuijt Feyenoord
53' Wissel Feyenoord Wissel L. Woudenberg voor M. Nelom Feyenoord
63' Doelpunt Feyenoord Doelpunt D. Kuijt met assist van N. Jørgensen Feyenoord
64' Wissel Feyenoord Wissel S. Berghuis voor N. Jørgensen Feyenoord
68' Doelpunt Feyenoord Doelpunt K. El Ahmadi met assist van R. Karsdorp Feyenoord
69' Wissel ADO Den Haag Wissel J. San Román voor W. Kanon ADO Den Haag
70' Wissel Feyenoord Wissel T. Kongolo voor Eric Botteghin Feyenoord
73' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor T. Vilhena Feyenoord
76' Wissel ADO Den Haag Wissel J. Schouten voor A. El Mahdioui ADO Den Haag
79' Penalty Feyenoord Penalty D. Kuijt Feyenoord
79' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor R. Zwinkels ADO Den Haag
81' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Ebuehi ADO Den Haag
82' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Duplan voor R. Schaken ADO Den Haag
87' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt G. Kastaneer met assist van S. Becker ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - ADO Den Haag
Opstellingen Feyenoord - ADO Den Haag

Voorbeschouwing Feyenoord - ADO Den Haag

Feyenoord en ADO Den Haag spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Feyenoord en ADO Den Haag elkaar treffen in de KNVB Beker.