Nabeschouwing Koninklijke HFC - OJC Rosmalen (6-1) || KNVB Beker 2016/2017

Woensdag 21 september 2016 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2016/2017 neemt Koninklijke HFC het woensdag 21 september 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen OJC Rosmalen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark HBC (Heemstede) in Heemstede.

Via de Koninklijke HFC - OJC Rosmalen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Koninklijke HFC - OJC Rosmalen (6-1)

Het KNVB Beker duel tussen Koninklijke HFC en OJC Rosmalen is geëindigd in een 6-1 overwinning voor Koninklijke HFC. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 5e minuut dacht Koninklijke HFC op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Derguti. Helaas voor Koninklijke HFC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 9e minuut was het Koninklijke HFC dat via T. van Soest dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. O. Wilffert dacht na 19 minuten te scoren voor Koninklijke HFC, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 48e minuut scoorde OJC Rosmalen via F. van Mosselveld, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 56 minuten spelen wist Koninklijke HFC via T. van Soest de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 66e minuut scoorde J. Sam-Sin namens Koninklijke HFC. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 90e minuut leek P. Postma te scoren voor Koninklijke HFC, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 6-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Koninklijke HFC - OJC Rosmalen
6
1
LIVE Koninklijke HFC - OJC Rosmalen 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Koninklijke HFC - OJC Rosmalen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Koninklijke HFC Doelpunt E. Derguti Koninklijke HFC
9' Doelpunt Koninklijke HFC Doelpunt T. van Soest Koninklijke HFC
19' Doelpunt Koninklijke HFC Doelpunt O. Wilffert Koninklijke HFC
31' Gele kaart OJC Rosmalen Gele kaart voor S. van Doremalen OJC Rosmalen
32' Wissel OJC Rosmalen Wissel F. van Mosselveld voor B. Peters OJC Rosmalen
40' Gele kaart OJC Rosmalen Gele kaart voor J. Chraou OJC Rosmalen
47' Gele kaart Koninklijke HFC Gele kaart voor T. van Soest Koninklijke HFC
46' Wissel OJC Rosmalen Wissel S. Rambach voor R. Geerts OJC Rosmalen
48' Doelpunt OJC Rosmalen Doelpunt F. van Mosselveld OJC Rosmalen
48' Gele kaart Koninklijke HFC Gele kaart voor E. Derguti Koninklijke HFC
56' Doelpunt Koninklijke HFC Doelpunt T. van Soest Koninklijke HFC
59' Wissel Koninklijke HFC Wissel P. Postma voor T. van Soest Koninklijke HFC
66' Penalty Koninklijke HFC Penalty J. Sam-Sin Koninklijke HFC
68' Wissel Koninklijke HFC Wissel R. Eindhoven voor K. Sterling Koninklijke HFC
75' Wissel OJC Rosmalen Wissel E. Hardeveld voor D. Meerveld OJC Rosmalen
77' Wissel Koninklijke HFC Wissel J. de Bruijn voor J. Noordmans Koninklijke HFC
90' Doelpunt Koninklijke HFC Doelpunt P. Postma Koninklijke HFC
Video hoogtepunten en samenvatting Koninklijke HFC - OJC Rosmalen
Opstellingen Koninklijke HFC - OJC Rosmalen

Voorbeschouwing Koninklijke HFC - OJC Rosmalen

Koninklijke HFC en OJC Rosmalen spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Koninklijke HFC en OJC Rosmalen elkaar treffen in de KNVB Beker.