Nabeschouwing Rijnsburgse Boys - Almere City (0-2) || KNVB Beker 2016/2017

Dinsdag 20 september 2016 - 17:00 uur

In de KNVB Beker 2016/2017 neemt Rijnsburgse Boys het dinsdag 20 september 2016 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Middelmors in Rijnsburg.

Via de Rijnsburgse Boys - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rijnsburgse Boys - Almere City (0-2)

Het KNVB Beker duel tussen Rijnsburgse Boys en Almere City is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 20e minuut dacht Almere City op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Arica. Helaas voor Almere City werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 81e minuut was het Almere City dat via Y. Arica dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rijnsburgse Boys - Almere City
LIVE Rijnsburgse Boys - Almere City 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rijnsburgse Boys - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Rijnsburgse Boys Gele kaart voor J. Jongeneelen Rijnsburgse Boys
20' Doelpunt Almere City Doelpunt Y. Arica Almere City
36' Gele kaart Rijnsburgse Boys Gele kaart voor D. Verdam Rijnsburgse Boys
46' Wissel Almere City Wissel T. Overtoom voor J. Rijsdijk Almere City
53' Gele kaart Almere City Gele kaart voor G. Salasiwa Almere City
69' Gele kaart Almere City Gele kaart voor D. Mirani Almere City
78' Wissel Rijnsburgse Boys Wissel N. Ossevoort voor R. Gielisse Rijnsburgse Boys
81' Doelpunt Almere City Doelpunt Y. Arica Almere City
83' Wissel Rijnsburgse Boys Wissel J. Leonard voor M. Artien Rijnsburgse Boys
86' Wissel Rijnsburgse Boys Wissel R. van Leeuwen voor M. Wijks Rijnsburgse Boys
91' Wissel Almere City Wissel R. ten Voorde voor S. MacDonald Almere City
Video hoogtepunten en samenvatting Rijnsburgse Boys - Almere City
Opstellingen Rijnsburgse Boys - Almere City

Voorbeschouwing Rijnsburgse Boys - Almere City

Rijnsburgse Boys en Almere City spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Rijnsburgse Boys en Almere City elkaar treffen in de KNVB Beker.