Nabeschouwing Spakenburg - ASWH (2-3) (na verlenging) || KNVB Beker 2016/2017

Dinsdag 25 oktober 2016 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2016/2017 neemt Spakenburg het dinsdag 25 oktober 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ASWH. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Westmaat (Spakenburg) (Bunschoten) in Bunschoten.

Via de Spakenburg - ASWH live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spakenburg - ASWH (2-3) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen Spakenburg en ASWH is geëindigd in een 2-3 overwinning voor ASWH. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het ASWH dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 35e minuut dacht ASWH op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Olijfveld. Helaas voor ASWH werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het ASWH dat via P. de Lange dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. O. Pilon dacht na 73 minuten te scoren voor Spakenburg, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 93e minuut scoorde Spakenburg via D. van den Meiracker, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 106 minuten spelen wist ASWH via P. Verhoeve de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het ASWH die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-3 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Spakenburg - ASWH
2
3
LIVE Spakenburg - ASWH 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spakenburg - ASWH teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Spakenburg Gele kaart voor S. Vreekamp Spakenburg
11' Gele kaart ASWH Gele kaart voor M. van Driel ASWH
15' Wissel Spakenburg Wissel I. Vorstermans voor S. Vreekamp Spakenburg
35' Doelpunt ASWH Doelpunt R. Olijfveld ASWH
40' Wissel Spakenburg Wissel A. Draganovic voor T. Sanders Spakenburg
55' Doelpunt ASWH Doelpunt P. de Lange ASWH
59' Wissel Spakenburg Wissel K. Tol voor R. Holder Spakenburg
66' Gele kaart ASWH Gele kaart voor G. van de Werp ASWH
73' Doelpunt Spakenburg Doelpunt O. Pilon Spakenburg
80' Gele kaart Spakenburg Gele kaart voor D. van den Meiracker Spakenburg
87' Wissel ASWH Wissel J. Tieleman voor N. Slotboom ASWH
93' Doelpunt Spakenburg Doelpunt D. van den Meiracker Spakenburg
91' Wissel ASWH Wissel B. Deprez voor R. Olijfveld ASWH
105' Gele kaart ASWH Gele kaart voor B. Deprez ASWH
106' Doelpunt ASWH Doelpunt P. Verhoeve ASWH
116' Wissel ASWH Wissel R. van Dijk voor J. van den Bosch ASWH
118' Gele kaart Spakenburg Gele kaart voor P. Ties Spakenburg
121' Gele kaart ASWH Gele kaart voor J. Tieleman ASWH