Nabeschouwing Vitesse - Jodan Boys (4-0) || KNVB Beker 2016/2017

Woensdag 14 december 2016 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2016/2017 neemt Vitesse het woensdag 14 december 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jodan Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in GelreDome in Arnhem.

Via de Vitesse - Jodan Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitesse - Jodan Boys (4-0)

Het KNVB Beker duel tussen Vitesse en Jodan Boys is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Vitesse. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht Vitesse op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Miazga. Helaas voor Vitesse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 17e minuut was het Vitesse dat via A. Tighadouini dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 51e minuut moest Jodan Boys verder met een man minder nadat L. Marengo een rode kaart had gekregen. Het lukte Vitesse in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 52e minuut scoorde Vitesse via L. Baker, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 56 minuten spelen wist Vitesse via M. Rashica de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Vitesse - Jodan Boys
4
0
LIVE Vitesse - Jodan Boys 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitesse - Jodan Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Vitesse Doelpunt M. Miazga Vitesse
17' Doelpunt Vitesse Doelpunt A. Tighadouini Vitesse
51' Rode kaart Jodan Boys Rode kaart voor L. Marengo Jodan Boys
52' Penalty Vitesse Penalty L. Baker Vitesse
56' Doelpunt Vitesse Doelpunt M. Rashica met assist van L. Faye Vitesse
59' Wissel Jodan Boys Wissel E. Huntink voor E. Pattinama Jodan Boys
61' Wissel Vitesse Wissel Nathan voor N. Foor Vitesse
62' Wissel Vitesse Wissel R. van Wolfswinkel voor Zhang Yuning Vitesse
63' Wissel Jodan Boys Wissel A. Akanioui voor F. Waandels Jodan Boys
73' Wissel Vitesse Wissel M. Osman voor L. Baker Vitesse
73' Wissel Jodan Boys Wissel M. Heerkens voor Romario Jodan Boys
79' Gele kaart Jodan Boys Gele kaart voor M. Bellahcen Jodan Boys
Video hoogtepunten en samenvatting Vitesse - Jodan Boys
Opstellingen Vitesse - Jodan Boys

Voorbeschouwing Vitesse - Jodan Boys

Vitesse en Jodan Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Vitesse en Jodan Boys elkaar treffen in de KNVB Beker.