Nabeschouwing VVSB - Katwijk (3-0) || KNVB Beker 2016/2017

Dinsdag 25 oktober 2016 - 18:30 uur

In de KNVB Beker 2016/2017 neemt VVSB het dinsdag 25 oktober 2016 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Katwijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Boekhorst in Noordwijkerhout.

Via de VVSB - Katwijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVSB - Katwijk (3-0)

Het KNVB Beker duel tussen VVSB en Katwijk is geëindigd in een 3-0 overwinning voor VVSB. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 30e minuut dacht VVSB op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Parami. Helaas voor VVSB werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het VVSB dat via T. de Rijk dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Serbony dacht na 93 minuten te scoren voor VVSB, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

LIVE VVSB - Katwijk 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVSB - Katwijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt VVSB Doelpunt M. Parami VVSB
35' Doelpunt VVSB Doelpunt T. de Rijk VVSB
44' Wissel VVSB Wissel P. van der Slot voor R. Fecunda VVSB
50' Gele kaart VVSB Gele kaart voor S. Kraaijvanger VVSB
57' Wissel VVSB Wissel B. Ruigrok voor S. Kraaijvanger VVSB
61' Gele kaart VVSB Gele kaart voor P. van der Slot VVSB
69' Wissel Katwijk Wissel M. Aalders voor R. Susan Katwijk
71' Gele kaart VVSB Gele kaart voor T. de Rijk VVSB
71' Wissel Katwijk Wissel S. Akachau-Achefay voor S. Plat Katwijk
74' Gele kaart VVSB Gele kaart voor J. Vijlbrief VVSB
79' Wissel Katwijk Wissel N. Varkevisser voor M. van den Ban Katwijk
86' Wissel VVSB Wissel O. Schell voor M. Parami VVSB
93' Doelpunt VVSB Doelpunt G. Serbony VVSB