Nabeschouwing BVV Den Bosch - Staphorst (1-5) || KNVB Beker 2017/2018

Zaterdag 19 augustus 2017 - 18:00 uur

In de KNVB Beker 2017/2018 neemt BVV Den Bosch het zaterdag 19 augustus 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Staphorst. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Vliert (BVV) ('s-Hertogenbosch) in 's-Hertogenbosch.

Via de BVV Den Bosch - Staphorst live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing BVV Den Bosch - Staphorst (1-5)

Het KNVB Beker duel tussen BVV Den Bosch en Staphorst is geëindigd in een 1-5 overwinning voor Staphorst. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door M. Veldmate, waarmee Staphorst met 0-1 de leiding nam. Staphorst vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Mijnheer op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut volgde een derde treffer van Staphorst, waarmee M. Brakke zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 49 minuten deed iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van BVV Den Bosch werd verkleind tot 1-3. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 69e minuut nadat R. Kin namens Staphorst de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 78e minuut en kwam op naam te staan van Staphorst speler Uuldriks, die daarmee tekende voor de 1-5.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 1-5 stand in het voordeel van Staphorst.

Wedstrijdstatistieken BVV Den Bosch - Staphorst
1
5
LIVE BVV Den Bosch - Staphorst 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd BVV Den Bosch - Staphorst teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Staphorst Doelpunt M. Veldmate Staphorst 0-1
34' Doelpunt Staphorst Doelpunt R. Mijnheer Staphorst 0-2
45' Doelpunt Staphorst Doelpunt M. Brakke Staphorst 0-3
49' Doelpunt BVV Den Bosch Doelpunt BVV Den Bosch 1-3
69' Doelpunt Staphorst Doelpunt R. Kin Staphorst 1-4
78' Doelpunt Staphorst Doelpunt Uuldriks Staphorst 1-5
Video hoogtepunten en samenvatting BVV Den Bosch - Staphorst
Opstellingen BVV Den Bosch - Staphorst

Voorbeschouwing BVV Den Bosch - Staphorst

BVV Den Bosch en Staphorst spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat BVV Den Bosch en Staphorst elkaar treffen in de KNVB Beker.