Nabeschouwing De Meern - PEC Zwolle (0-5) || KNVB Beker 2017/2018

Donderdag 21 september 2017 - 17:00 uur



In de KNVB Beker 2017/2018 neemt De Meern het donderdag 21 september 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Meern in Utrecht.

Via de De Meern - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Meern - PEC Zwolle (0-5)

Het KNVB Beker duel tussen De Meern en PEC Zwolle is geëindigd in een 0-5 overwinning voor PEC Zwolle. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door S. Nijland, waarmee PEC Zwolle met 0-1 de leiding nam. PEC Zwolle vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Namli op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam PEC Zwolle vervolgens op 0-3. Het was P. Parzyszek die vanaf 11 meter wist te scoren in de 39e minuut.

Ook na de derde treffer nam PEC Zwolle geen gas terug, waardoor in de 67e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van W. Marinus. In de 91e minuut werd de stand op 0-5 gezet na een benutte penalty van PEC Zwolle speler .

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 0-5 eindstand in het voordeel van PEC Zwolle.

Wedstrijdstatistieken De Meern - PEC Zwolle
LIVE De Meern - PEC Zwolle 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Meern - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt S. Nijland PEC Zwolle 0-1
32' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt Y. Namli PEC Zwolle 0-2
39' Penalty PEC Zwolle Penalty P. Parzyszek PEC Zwolle 0-3
67' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt W. Marinus PEC Zwolle 0-4
91' Penalty PEC Zwolle Penalty PEC Zwolle 0-5
Video hoogtepunten en samenvatting De Meern - PEC Zwolle
Opstellingen De Meern - PEC Zwolle

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Meern - PEC Zwolle

De Meern en PEC Zwolle spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat De Meern en PEC Zwolle elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst De Meern 0
Winst PEC Zwolle 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
De Meern - PEC Zwolle Opstelling De Meern Opstelling PEC Zwolle Live De Meern - PEC Zwolle Live De Meern - PEC Zwolle kijken De Meern - PEC Zwolle kijken Live De Meern - PEC Zwolle stream De Meern - PEC Zwolle Fox Sports Nabeschouwing De Meern - PEC Zwolle Uitslag De Meern - PEC Zwolle Statistieken De Meern - PEC Zwolle KNVB Beker 2017/2018 De Meern - PEC Zwolle wedden De Meern - PEC Zwolle gokken De Meern - PEC Zwolle Unibet