Nabeschouwing FC Volendam - PSV (0-2) (na verlenging) || KNVB Beker 2017/2018

Donderdag 26 oktober 2017 - 18:30 uur

In de KNVB Beker 2017/2018 neemt FC Volendam het donderdag 26 oktober 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - PSV (0-2) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen FC Volendam en PSV is geëindigd in een 0-2 overwinning voor PSV. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het PSV dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 107e minuut door M. van Ginkel, waarmee PSV met 0-1 de leiding nam. In de 114e minuut moest D. Mertens van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest FC Volendam verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep PSV via een goal van H. Lozano in de 119e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het PSV die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-2 overwinning.

LIVE FC Volendam - PSV 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

71' Wissel PSV Wissel Mauro Junior voor A. Maher PSV
72' Wissel PSV Wissel S. Lammers voor A. Gudmundsson PSV
77' Wissel FC Volendam Wissel R. Antwi voor E. Stroo FC Volendam
79' Wissel FC Volendam Wissel D. Mertens voor N. Runderkamp FC Volendam
90' Wissel FC Volendam Wissel P. Kok voor G. Smal FC Volendam
90' Wissel PSV Wissel M. van Ginkel voor B. Ramselaar PSV
105' Wissel FC Volendam Wissel T. ten Den voor L. Pedro FC Volendam
107' Doelpunt PSV Doelpunt M. van Ginkel PSV 0-1
114' Rode kaart FC Volendam Rode kaart voor D. Mertens FC Volendam
119' Doelpunt PSV Doelpunt H. Lozano PSV 0-2