Nabeschouwing Feyenoord - Heracles (3-1) || KNVB Beker 2017/2018

Donderdag 21 december 2017 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2017/2018 neemt Feyenoord het donderdag 21 december 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - Heracles (3-1)

Het KNVB Beker duel tussen Feyenoord en Heracles is onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis geëindigd in een 3-1 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door S. Berghuis, waarmee Feyenoord met 1-0 de leiding nam. Feyenoord vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. van Beek op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 23e minuut wist Heracles Almelo de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via T. Breukers.

S. Berghuis zette Feyenoord even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Bas Nijhuis toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Feyenoord.

LIVE Feyenoord - Heracles 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Feyenoord Doelpunt S. Berghuis met assist van T. Vilhena Feyenoord 1-0
16' Doelpunt Feyenoord Doelpunt S. van Beek Feyenoord 2-0
23' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt T. Breukers met assist van B. Darri Heracles Almelo 2-1
59' Wissel Feyenoord Wissel B. Nieuwkoop voor J. St Juste Feyenoord
60' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor K. El Ahmadi Feyenoord
65' Wissel Heracles Almelo Wissel V. Vermeij voor B. Darri Heracles Almelo
68' Wissel Feyenoord Wissel S. Amrabat voor K. El Ahmadi Feyenoord
78' Wissel Heracles Almelo Wissel J. Navratil voor J. Monteiro Heracles Almelo
78' Wissel Heracles Almelo Wissel P. Gladon voor K. Peterson Heracles Almelo
86' Penalty Feyenoord Penalty S. Berghuis Feyenoord 3-1
88' Wissel Feyenoord Wissel S. Larsson voor J. Boetius Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - Heracles
Opstellingen Feyenoord - Heracles

Voorbeschouwing Feyenoord - Heracles

Feyenoord en Heracles spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bas Nijhuis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en Heracles in de KNVB Beker vond plaats op 18 december 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.