Nabeschouwing GVVV - FC Dordrecht (1-0) || KNVB Beker 2017/2018

Dinsdag 19 september 2017 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2017/2018 neemt GVVV het dinsdag 19 september 2017 om 19:45 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Panhuis (GVVV) (Veenendaal) in Veenendaal.

Via de GVVV - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing GVVV - FC Dordrecht (1-0)

Het KNVB Beker duel tussen GVVV en FC Dordrecht is geëindigd in een 1-0 overwinning voor GVVV. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door S. Laghmouchi, waarmee GVVV met 1-0 de leiding nam. In de 80e minuut kreeg G. Hamer van FC Dordrecht voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor FC Dordrecht de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor GVVV de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken GVVV - FC Dordrecht
1
0
LIVE GVVV - FC Dordrecht 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd GVVV - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

66' Doelpunt GVVV Doelpunt S. Laghmouchi GVVV 1-0
80' Tweede gele kaart FC Dordrecht Tweede gele kaart voor G. Hamer FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting GVVV - FC Dordrecht
Opstellingen GVVV - FC Dordrecht

Voorbeschouwing GVVV - FC Dordrecht

GVVV en FC Dordrecht spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat GVVV en FC Dordrecht elkaar treffen in de KNVB Beker.