Nabeschouwing Heracles - HSV Hoek (3-1) || KNVB Beker 2017/2018

Woensdag 25 oktober 2017 - 18:30 uur

In de KNVB Beker 2017/2018 neemt Heracles het woensdag 25 oktober 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen HSV Hoek. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - HSV Hoek live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - HSV Hoek (3-1)

Het KNVB Beker duel tussen Heracles en HSV Hoek is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door K. Peterson, waarmee Heracles Almelo met 1-0 de leiding nam. Heracles Almelo vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Monteiro op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut wist HSV Hoek de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via N. van Sprundel.

Na 77 minuten werd de voorsprong voor Heracles Almelo vergroot nadat K. Peterson de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Heracles.

LIVE Heracles - HSV Hoek 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - HSV Hoek teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt K. Peterson Heracles Almelo 1-0
43' Gele kaart HSV Hoek Gele kaart voor F. Wilson HSV Hoek
45' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt J. Monteiro Heracles Almelo 2-0
59' Doelpunt HSV Hoek Doelpunt N. van Sprundel HSV Hoek 2-1
64' Wissel Heracles Almelo Wissel B. Kuwas voor J. Navratil Heracles Almelo
66' Wissel Heracles Almelo Wissel P. Gladon voor V. Vermeij Heracles Almelo
73' Wissel HSV Hoek Wissel T. Vitukynas voor R. Impens HSV Hoek
77' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt K. Peterson Heracles Almelo 3-1
79' Wissel HSV Hoek Wissel S. Ceesay voor N. van Sprundel HSV Hoek
79' Wissel HSV Hoek Wissel B. Martens voor A. Verwilligen HSV Hoek
81' Wissel Heracles Almelo Wissel G. Agbaljan voor J. Monteiro Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - HSV Hoek
Opstellingen Heracles - HSV Hoek

Voorbeschouwing Heracles - HSV Hoek

Heracles en HSV Hoek spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Heracles en HSV Hoek elkaar treffen in de KNVB Beker.