Nabeschouwing Lienden - HHC (0-1) || KNVB Beker 2017/2018

Woensdag 23 augustus 2017 - 19:30 uur

In de KNVB Beker 2017/2018 neemt Lienden het woensdag 23 augustus 2017 om 19:30 uur in eigen huis op tegen HHC. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Abdijhof in Lienden.

Via de Lienden - HHC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lienden - HHC (0-1)

Het KNVB Beker duel tussen Lienden en HHC is geëindigd in een 0-1 overwinning voor HHC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 90e minuut door S. Metaj, waarmee HHC met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor HHC de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Lienden - HHC
LIVE Lienden - HHC 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lienden - HHC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

90' Doelpunt HHC Doelpunt S. Metaj HHC 0-1