Nabeschouwing PEC Zwolle - Kozakken Boys (3-2) (na verlenging) || KNVB Beker 2017/2018

Dinsdag 24 oktober 2017 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2017/2018 neemt PEC Zwolle het dinsdag 24 oktober 2017 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Kozakken Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in MAC³PARK Stadion in Zwolle.

Via de PEC Zwolle - Kozakken Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PEC Zwolle - Kozakken Boys (3-2) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen PEC Zwolle en Kozakken Boys is geëindigd in een 3-2 overwinning voor PEC Zwolle. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het PEC Zwolle dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Y. Namli, waarmee PEC Zwolle met 1-0 de leiding nam. Kozakken Boys kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. el Azzouti, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut zette P. Sandler zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee PEC Zwolle de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen G. Stout in de 88e minuut de 2-2 maakte namens Kozakken Boys. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk PEC Zwolle dat in de 105e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat E. Bakker de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het PEC Zwolle die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-2 overwinning.

LIVE PEC Zwolle - Kozakken Boys 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PEC Zwolle - Kozakken Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt Y. Namli PEC Zwolle 1-0
15' Gele kaart Kozakken Boys Gele kaart voor S. Monteiro Kozakken Boys
52' Doelpunt Kozakken Boys Doelpunt A. el Azzouti Kozakken Boys 1-1
56' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor R. Thomas PEC Zwolle
61' Wissel PEC Zwolle Wissel W. Marinus voor M. Saymak PEC Zwolle
70' Wissel PEC Zwolle Wissel D. Marcellis voor B. van Polen PEC Zwolle
75' Wissel Kozakken Boys Wissel A. Mendes Moreira voor E. Tavares Kozakken Boys
77' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt P. Sandler PEC Zwolle 2-1
81' Wissel Kozakken Boys Wissel T. Mulder voor A. el Azzouti Kozakken Boys
81' Wissel Kozakken Boys Wissel M. Sonmez voor S. Monteiro Kozakken Boys
84' Gele kaart Kozakken Boys Gele kaart voor A. Mendes Moreira Kozakken Boys
86' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor K. Ehizibue PEC Zwolle
87' Wissel PEC Zwolle Wissel T. Ondaan voor Y. Namli PEC Zwolle
88' Doelpunt Kozakken Boys Doelpunt G. Stout Kozakken Boys 2-2
91' Gele kaart Kozakken Boys Gele kaart voor G. Stout Kozakken Boys
92' Gele kaart Kozakken Boys Gele kaart voor T. Mulder Kozakken Boys
92' Wissel PEC Zwolle Wissel R. Dekker voor P. Sandler PEC Zwolle
105' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt E. Bakker PEC Zwolle 3-2
108' Wissel Kozakken Boys Wissel J. Agatowski voor L. Bot Kozakken Boys
Video hoogtepunten en samenvatting PEC Zwolle - Kozakken Boys
Opstellingen PEC Zwolle - Kozakken Boys

Voorbeschouwing PEC Zwolle - Kozakken Boys

PEC Zwolle en Kozakken Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat PEC Zwolle en Kozakken Boys elkaar treffen in de KNVB Beker.