Nabeschouwing Scheveningen - Ajax (1-5) || KNVB Beker 2017/2018

Woensdag 20 september 2017 - 18:30 uur

In de KNVB Beker 2017/2018 neemt Scheveningen het woensdag 20 september 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de Scheveningen - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Scheveningen - Ajax (1-5)

Het KNVB Beker duel tussen Scheveningen en Ajax is geëindigd in een 1-5 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Ajax kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van K. Dolberg. Ajax vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. de Jong op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van R. Koorndijk zorgde ervoor dat Ajax in de 57e minuut op 0-3 kwam te staan.

Na 62 minuten deed B. Rog iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Scheveningen werd verkleind tot 1-3. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 80e minuut nadat K. Dolberg namens Ajax de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. In de 85e minuut werd de stand op 1-5 gezet na een benutte penalty van Ajax speler K. Dolberg.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 1-5 stand in het voordeel van Ajax.

LIVE Scheveningen - Ajax 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Scheveningen - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Ajax Doelpunt K. Dolberg Ajax 0-1
43' Doelpunt Ajax Doelpunt S. de Jong Ajax 0-2
57' Eigen doelpunt Ajax Eigen doelpunt R. Koorndijk Ajax 0-3
62' Doelpunt Scheveningen Doelpunt B. Rog Scheveningen 1-3
80' Doelpunt Ajax Doelpunt K. Dolberg Ajax 1-4
85' Penalty Ajax Penalty K. Dolberg Ajax 1-5
Video hoogtepunten en samenvatting Scheveningen - Ajax
Opstellingen Scheveningen - Ajax

Voorbeschouwing Scheveningen - Ajax

Scheveningen en Ajax spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Scheveningen en Ajax elkaar treffen in de KNVB Beker.