Nabeschouwing Staphorst - Koninklijke HFC (2-3) || KNVB Beker 2017/2018

Woensdag 20 september 2017 - 19:45 uur



In de KNVB Beker 2017/2018 neemt Staphorst het woensdag 20 september 2017 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Koninklijke HFC. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Het Noorderslag in Staphorst.

Via de Staphorst - Koninklijke HFC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Staphorst - Koninklijke HFC (2-3)

Het KNVB Beker duel tussen Staphorst en Koninklijke HFC is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Koninklijke HFC. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door K. Sterling, waarmee Koninklijke HFC met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van O. Wilffert zorgde ervoor dat Staphorst op 1-1 kwam te staan in de 54e minuut. In de 54e minuut zette R. Castien zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Koninklijke HFC de leiding in de wedstrijd nam.

Na 64 minuten werd de voorsprong voor Koninklijke HFC vergroot nadat G. Tamerus de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Staphorst dat in de 74e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat R. Mijnheer de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Koninklijke HFC.

Wedstrijdstatistieken Staphorst - Koninklijke HFC
Goals
2
3
LIVE Staphorst - Koninklijke HFC 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Staphorst - Koninklijke HFC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
50' Doelpunt Koninklijke HFC Doelpunt K. Sterling Koninklijke HFC 0-1
54' Eigen doelpunt Staphorst Eigen doelpunt O. Wilffert Staphorst 1-1
54' Doelpunt Koninklijke HFC Doelpunt R. Castien Koninklijke HFC 1-2
64' Doelpunt Koninklijke HFC Doelpunt G. Tamerus Koninklijke HFC 1-3
74' Doelpunt Staphorst Doelpunt R. Mijnheer Staphorst 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Staphorst - Koninklijke HFC
Opstellingen Staphorst - Koninklijke HFC

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Staphorst - Koninklijke HFC

Staphorst en Koninklijke HFC spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Staphorst en Koninklijke HFC elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst Staphorst 0
Winst Koninklijke HFC 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Staphorst - Koninklijke HFC Opstelling Staphorst Opstelling Koninklijke HFC Live Staphorst - Koninklijke HFC Live Staphorst - Koninklijke HFC kijken Staphorst - Koninklijke HFC kijken Live Staphorst - Koninklijke HFC stream Staphorst - Koninklijke HFC Fox Sports Nabeschouwing Staphorst - Koninklijke HFC Uitslag Staphorst - Koninklijke HFC Statistieken Staphorst - Koninklijke HFC KNVB Beker 2017/2018 Staphorst - Koninklijke HFC wedden Staphorst - Koninklijke HFC gokken Staphorst - Koninklijke HFC Unibet