Nabeschouwing USV Hercules - Dongen (4-2) (na verlenging) || KNVB Beker 2017/2018

Woensdag 23 augustus 2017 - 18:00 uur

In de KNVB Beker 2017/2018 neemt USV Hercules het woensdag 23 augustus 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Dongen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Voordorp (USV Hercules) (Utrecht) in Utrecht.

Via de USV Hercules - Dongen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing USV Hercules - Dongen (4-2) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen USV Hercules en Dongen is geëindigd in een 4-2 overwinning voor USV Hercules. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het USV Hercules dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door , waarmee USV Hercules met 1-0 de leiding nam. USV Hercules vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut wist Dongen de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via .

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen in de 90e minuut de 2-2 maakte namens Dongen. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. USV Hercules leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 100 minuten op voorsprong na een goal van : 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 110e minuut en kwam op naam te staan van USV Hercules speler , die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het USV Hercules die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 4-2 overwinning.

Wedstrijdstatistieken USV Hercules - Dongen
4
2
LIVE USV Hercules - Dongen 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd USV Hercules - Dongen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt USV Hercules Doelpunt USV Hercules 1-0
56' Doelpunt USV Hercules Doelpunt USV Hercules 2-0
70' Doelpunt Dongen Doelpunt Dongen 2-1
90' Doelpunt Dongen Doelpunt Dongen 2-2
100' Doelpunt USV Hercules Doelpunt USV Hercules 3-2
110' Doelpunt USV Hercules Doelpunt USV Hercules 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting USV Hercules - Dongen
Opstellingen USV Hercules - Dongen

Voorbeschouwing USV Hercules - Dongen

USV Hercules en Dongen spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat USV Hercules en Dongen elkaar treffen in de KNVB Beker.