Nabeschouwing VVSB - EVV (4-3) (na verlenging) || KNVB Beker 2017/2018

Woensdag 23 augustus 2017 - 19:30 uur

VVSB - EVV

In de KNVB Beker 2017/2018 neemt VVSB het woensdag 23 augustus 2017 om 19:30 uur in eigen huis op tegen EVV. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Boekhorst in Noordwijkerhout.

Via de VVSB - EVV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVSB - EVV (4-3) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen VVSB en EVV is geëindigd in een 4-3 overwinning voor VVSB. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 3-3 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het VVSB dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door R. Polman, waarmee EVV met 0-1 de leiding nam. EVV vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Argoubi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut wist VVSB de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via P. van der Slot.

Na 53 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat V. Jozic de 2-2 maakte voor VVSB. VVSB leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 57 minuten op voorsprong na een goal van V. Jozic: 3-2. In de 62e minuut was het J. Lemmens die EVV weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 3-3 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Er kwam toch nog een beslissend doelpunt dat VVSB aan de winst zou helpen. Matchwinnaar werd J. Clout die in de 100e minuut wist te scoren en daarmee tekende voor een 4-3 eindstand.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het VVSB die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 4-3 overwinning.

Wedstrijdstatistieken VVSB - EVV
4
3
LIVE VVSB - EVV 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVSB - EVV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt EVV Doelpunt R. Polman met assist van R. Polman EVV 0-1
20' Doelpunt EVV Doelpunt F. Argoubi EVV 0-2
34' Doelpunt VVSB Doelpunt P. van der Slot VVSB 1-2
53' Doelpunt VVSB Doelpunt V. Jozic VVSB 2-2
57' Doelpunt VVSB Doelpunt V. Jozic VVSB 3-2
62' Doelpunt EVV Doelpunt J. Lemmens EVV 3-3
100' Doelpunt VVSB Doelpunt J. Clout VVSB 4-3