Nabeschouwing VVSB - Roda JC (0-1) || KNVB Beker 2017/2018

Donderdag 21 december 2017 - 18:30 uur

In de KNVB Beker 2017/2018 neemt VVSB het donderdag 21 december 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Boekhorst in Noordwijkerhout.

Via de VVSB - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVSB - Roda JC (0-1)

Het KNVB Beker duel tussen VVSB en Roda JC is onder leiding van scheidsrechter Ed Janssen geëindigd in een 0-1 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door D. Schahin, waarmee Roda JC Kerkrade met 0-1 de leiding nam. In de 55e minuut kreeg D. Schahin van Roda JC Kerkrade voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Roda JC Kerkrade de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Roda JC uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE VVSB - Roda JC 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVSB - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart VVSB Gele kaart voor T. Bekooij VVSB
40' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor D. Schahin Roda JC Kerkrade
48' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt D. Schahin met assist van M. Rosheuvel Roda JC Kerkrade 0-1
55' Tweede gele kaart Roda JC Kerkrade Tweede gele kaart voor D. Schahin Roda JC Kerkrade
67' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Engels voor S. Gustafson Roda JC Kerkrade
69' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor G. van Velzen Roda JC Kerkrade
72' Wissel VVSB Wissel L. van der Wilden voor P. Koopman VVSB
75' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel L. Milts voor G. van Velzen Roda JC Kerkrade
78' Wissel VVSB Wissel P. van der Slot voor F. van Niel VVSB
81' Gele kaart VVSB Gele kaart voor R. Valk VVSB
81' Gele kaart VVSB Gele kaart voor J. Vijlbrief VVSB
81' Gele kaart VVSB Gele kaart voor T. Arroyo VVSB
90' Wissel VVSB Wissel S. Verlaan voor J. Vijlbrief VVSB
90' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel J. Vancamp voor M. Rosheuvel Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting VVSB - Roda JC
Opstellingen VVSB - Roda JC

Voorbeschouwing VVSB - Roda JC

VVSB en Roda JC spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ed Janssen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat VVSB en Roda JC elkaar treffen in de KNVB Beker.