Nabeschouwing Achilles '29 - Harkemase Boys (1-6) || KNVB Beker 2018/2019

Woensdag 22 augustus 2018 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Achilles '29 het woensdag 22 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Harkemase Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Strupe Kunstgress (Halden) in Halden.

Via de Achilles '29 - Harkemase Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Achilles '29 - Harkemase Boys (1-6)

Het KNVB Beker duel tussen Achilles '29 en Harkemase Boys is onder leiding van scheidsrechter Luuk Timmer geëindigd in een 1-6 overwinning voor Harkemase Boys. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-5 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Harkemase Boys kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van B. Beimers. Harkemase Boys vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Huizing op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 36e minuut volgde een derde treffer van Harkemase Boys, waarmee R. Stelpstra zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Harkemase Boys geen gas terug, waardoor in de 42e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van H. Bouius. De 0-5 voor Harkemase Boys volgde even later in de 46e minuut nadat P. Veldman namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 52e minuut was het E. Jansema van Harkemase Boys wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 0-6 scoorde. Namens Achilles '29 mocht G. Annett in de 81e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 1-6.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luuk Timmer en eindigde de wedstrijd dus met een 1-6 stand in het voordeel van Harkemase Boys.

LIVE Achilles '29 - Harkemase Boys 1-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Achilles '29 - Harkemase Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt B. Beimers Harkemase Boys 0-1
29' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt W. Huizing Harkemase Boys 0-2
36' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt R. Stelpstra Harkemase Boys 0-3
42' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt H. Bouius Harkemase Boys 0-4
46' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt P. Veldman Harkemase Boys 0-5
52' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt E. Jansema Harkemase Boys 0-6
81' Doelpunt Achilles '29 Doelpunt G. Annett Achilles '29 1-6
Video hoogtepunten en samenvatting Achilles '29 - Harkemase Boys
Opstellingen Achilles '29 - Harkemase Boys

Voorbeschouwing Achilles '29 - Harkemase Boys

Achilles '29 en Harkemase Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luuk Timmer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Achilles '29 en Harkemase Boys elkaar treffen in de KNVB Beker.