Nabeschouwing De Graafschap - PEC Zwolle (2-5) || KNVB Beker 2018/2019

Dinsdag 30 oktober 2018 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt De Graafschap het dinsdag 30 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle.

Via de De Graafschap - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - PEC Zwolle (2-5)

Het KNVB Beker duel tussen De Graafschap en PEC Zwolle is onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis geëindigd in een 2-5 overwinning voor PEC Zwolle. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Z. Flemming, waarmee PEC Zwolle met 0-1 de leiding nam. PEC Zwolle vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Z. Flemming op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut volgde een derde treffer van PEC Zwolle, waarmee Z. Flemming zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 53 minuten deed J. Vet iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van De Graafschap werd verkleind tot 1-3. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 56e minuut nadat M. van Duinen namens PEC Zwolle de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. In de 63e minuut was het E. Bakker van De Graafschap wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Namens PEC Zwolle mocht Z. Flemming in de 71e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 2-5.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bas Nijhuis en eindigde de wedstrijd dus met een 2-5 stand in het voordeel van PEC Zwolle.

LIVE De Graafschap - PEC Zwolle 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt Z. Flemming met assist van D. Genreau PEC Zwolle 0-1
23' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt Z. Flemming met assist van D. Genreau PEC Zwolle 0-2
44' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt Z. Flemming PEC Zwolle 0-3
46' Wissel De Graafschap Wissel L. Nieuwpoort voor B. Straalman De Graafschap
46' Wissel De Graafschap Wissel M. Hamdaoui voor F. Narsingh De Graafschap
53' Doelpunt De Graafschap Doelpunt J. Vet De Graafschap 1-3
56' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt M. van Duinen met assist van Y. Namli PEC Zwolle 1-4
61' Wissel PEC Zwolle Wissel G. Scamacca voor Y. Namli PEC Zwolle
63' Doelpunt De Graafschap Doelpunt E. Bakker met assist van L. Owusu De Graafschap 2-4
68' Wissel PEC Zwolle Wissel C. Leemans voor D. Genreau PEC Zwolle
71' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt Z. Flemming met assist van M. van Duinen PEC Zwolle 2-5
72' Wissel De Graafschap Wissel F. Serrarens voor S. Nijland De Graafschap
83' Wissel PEC Zwolle Wissel R. Dekker voor G. Hamer PEC Zwolle
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - PEC Zwolle
Opstellingen De Graafschap - PEC Zwolle
De opstellingen van De Graafschap en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.