Nabeschouwing DFS - Barendrecht (2-1) (na verlenging) || KNVB Beker 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 14:30 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt DFS het zaterdag 18 augustus 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Barendrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark 't Heerenland (Opheusden) in Opheusden.

Via de DFS - Barendrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing DFS - Barendrecht (2-1) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen DFS en Barendrecht is onder leiding van scheidsrechter Eric Thijs geëindigd in een 2-1 overwinning voor DFS. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het DFS dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door B. Mourits, waarmee Barendrecht met 0-1 de leiding nam. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. DFS kwam in de 91e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Bokila, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 105e minuut zette A. Scheffer zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee DFS de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Eric Thijs af en was het DFS die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken DFS - Barendrecht
2
1
LIVE DFS - Barendrecht 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd DFS - Barendrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Doelpunt Barendrecht Doelpunt B. Mourits Barendrecht 0-1
91' Doelpunt DFS Doelpunt N. Bokila DFS 1-1
105' Doelpunt DFS Doelpunt A. Scheffer DFS 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting DFS - Barendrecht
Opstellingen DFS - Barendrecht

Voorbeschouwing DFS - Barendrecht

DFS en Barendrecht spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eric Thijs en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat DFS en Barendrecht elkaar treffen in de KNVB Beker.