Nabeschouwing DVS '33 - Roda JC (0-6) || KNVB Beker 2018/2019

Dinsdag 25 september 2018 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt DVS '33 het dinsdag 25 september 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Zuid DVS '33 in Ermelo.

Via de DVS '33 - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing DVS '33 - Roda JC (0-6)

Het KNVB Beker duel tussen DVS '33 en Roda JC is onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk geëindigd in een 0-6 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 10 minuten. M. Engels maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Roda JC Kerkrade vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Roda JC Kerkrade vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Simakala op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut volgde een derde treffer van Roda JC Kerkrade, waarmee B. Simakala zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Roda JC Kerkrade geen gas terug, waardoor in de 53e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van T. Väyrynen. De 0-5 voor Roda JC Kerkrade volgde even later in de 65e minuut nadat G. van Velzen namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 77e minuut en kwam op naam te staan van Roda JC Kerkrade speler L. Milts, die daarmee tekende voor de 0-6.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sander van der Eijk en eindigde de wedstrijd dus met een 0-6 stand in het voordeel van Roda JC, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE DVS '33 - Roda JC 0-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd DVS '33 - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart DVS '33 Gele kaart voor B. Camara DVS '33
10' Penalty Roda JC Kerkrade Penalty M. Engels Roda JC Kerkrade 0-1
34' Wissel DVS '33 Wissel B. Powel voor M. de Ruiter DVS '33
43' Wissel DVS '33 Wissel C. Vloedgraven voor C. van Hussen DVS '33
43' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt B. Simakala Roda JC Kerkrade 0-2
48' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt B. Simakala Roda JC Kerkrade 0-3
46' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel J. Vansteenkiste voor M. El Makrini Roda JC Kerkrade
51' Gele kaart DVS '33 Gele kaart voor F. van den Burg DVS '33
53' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt T. Väyrynen Roda JC Kerkrade 0-4
62' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Paulissen voor M. Engels Roda JC Kerkrade
64' Wissel DVS '33 Wissel J. de Ruiter voor B. Powel DVS '33
65' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt G. van Velzen Roda JC Kerkrade 0-5
68' Gele kaart DVS '33 Gele kaart voor O. Öztürk DVS '33
69' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor B. Simakala Roda JC Kerkrade
77' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt L. Milts Roda JC Kerkrade 0-6
78' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel R. van Eijma voor D. Werker Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting DVS '33 - Roda JC
Opstellingen DVS '33 - Roda JC
De opstellingen van DVS '33 en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.