Nabeschouwing Eemdijk - ASWH (1-4) || KNVB Beker 2018/2019

Woensdag 26 september 2018 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Eemdijk het woensdag 26 september 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen ASWH. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Vinken in Bunschoten.

Via de Eemdijk - ASWH live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eemdijk - ASWH (1-4)

Het KNVB Beker duel tussen Eemdijk en ASWH is onder leiding van scheidsrechter Sam Dröge geëindigd in een 1-4 overwinning voor ASWH. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door I. Yildirim, waarmee ASWH met 0-1 de leiding nam. ASWH vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Yildirim op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut moest Eemdijk verder met een man minder nadat een rode kaart had gekregen.

In de 73e minuut was het Eemdijk dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van J. van den Dikkenberg. Na 82 minuten werd de voorsprong voor ASWH vergroot nadat P. Verhoeve de 1-3 wist te scoren. In de 86e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het I. Yildirim die namens ASWH het net wist te raken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sam Dröge bij een 1-4 eindstand in het voordeel van ASWH.

Wedstrijdstatistieken Eemdijk - ASWH
1
4
LIVE Eemdijk - ASWH 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eemdijk - ASWH teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt ASWH Doelpunt I. Yildirim ASWH 0-1
27' Doelpunt ASWH Doelpunt I. Yildirim ASWH 0-2
42' Gele kaart Eemdijk Gele kaart voor Eemdijk
46' Rode kaart Eemdijk Rode kaart voor Eemdijk
65' Gele kaart ASWH Gele kaart voor P. Verhoeve ASWH
66' Gele kaart ASWH Gele kaart voor ASWH
68' Wissel ASWH Wissel S. Dieterich voor B. El Amrani ASWH
73' Doelpunt Eemdijk Doelpunt J. van den Dikkenberg Eemdijk 1-2
82' Doelpunt ASWH Doelpunt P. Verhoeve ASWH 1-3
86' Doelpunt ASWH Doelpunt I. Yildirim ASWH 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Eemdijk - ASWH
Opstellingen Eemdijk - ASWH
De opstellingen van Eemdijk en ASWH zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.