Nabeschouwing Eemdijk - Vlissingen (3-0) || KNVB Beker 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 15:00 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Eemdijk het zaterdag 18 augustus 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Vlissingen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Vinken in Bunschoten.

Via de Eemdijk - Vlissingen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eemdijk - Vlissingen (3-0)

Het KNVB Beker duel tussen Eemdijk en Vlissingen is onder leiding van scheidsrechter Frank de Winter geëindigd in een 3-0 overwinning voor Eemdijk. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door J. Dikkenburg, waarmee Eemdijk met 1-0 de leiding nam. Eemdijk vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Bouw op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut volgde een derde treffer van Eemdijk, waarmee Y. Bouw zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Frank de Winter, waardoor Eemdijk een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Eemdijk - Vlissingen
3
0
LIVE Eemdijk - Vlissingen 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eemdijk - Vlissingen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Doelpunt Eemdijk Doelpunt J. Dikkenburg Eemdijk 1-0
68' Doelpunt Eemdijk Doelpunt Y. Bouw Eemdijk 2-0
73' Doelpunt Eemdijk Doelpunt Y. Bouw Eemdijk 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Eemdijk - Vlissingen
Opstellingen Eemdijk - Vlissingen

Voorbeschouwing Eemdijk - Vlissingen

Eemdijk en Vlissingen spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Frank de Winter en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Eemdijk en Vlissingen elkaar treffen in de KNVB Beker.