Nabeschouwing FC Volendam - Willem II (1-2) || KNVB Beker 2018/2019

Dinsdag 25 september 2018 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt FC Volendam het dinsdag 25 september 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - Willem II (1-2)

Het KNVB Beker duel tussen FC Volendam en Willem II is onder leiding van scheidsrechter Siemen Mulder geëindigd in een 1-2 overwinning voor Willem II. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Willem II kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van D. Avdijaj. FC Volendam kwam in de 42e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Kaars, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette Fran Sol zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Willem II de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Siemen Mulder, waardoor Willem II een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE FC Volendam - Willem II 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Willem II Doelpunt D. Avdijaj Willem II 0-1
7' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor D. Bäly FC Volendam
42' Doelpunt FC Volendam Doelpunt M. Kaars FC Volendam 1-1
48' Doelpunt Willem II Doelpunt Fran Sol Willem II 1-2
64' Wissel Willem II Wissel T. Meißner voor J. Croux Willem II
75' Wissel Willem II Wissel A. Akkaynak voor Pol Llonch Willem II
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - Willem II
Opstellingen FC Volendam - Willem II
De opstellingen van FC Volendam en Willem II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.