Nabeschouwing Feyenoord - Fortuna Sittard (4-1) || KNVB Beker 2018/2019

Woensdag 23 januari 2019 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Feyenoord het woensdag 23 januari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fortuna Sittard. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - Fortuna Sittard live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - Fortuna Sittard (4-1)

Het KNVB Beker duel tussen Feyenoord en Fortuna Sittard is onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük geëindigd in een 4-1 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door R. van Persie, waarmee Feyenoord met 1-0 de leiding nam. Fortuna Sittard kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Novakovich, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Feyenoord vervolgens op 2-1. Het was R. van Persie die vanaf 11 meter wist te scoren in de 68e minuut.

Na 81 minuten werd de voorsprong voor Feyenoord vergroot nadat S. van Beek de 3-1 wist te scoren. In de 94e minuut werd de stand op 4-1 gezet na een benutte penalty van Feyenoord speler S. Berghuis.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Serdar Gözübüyük bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Feyenoord.

LIVE Feyenoord - Fortuna Sittard 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - Fortuna Sittard teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Feyenoord Doelpunt R. van Persie Feyenoord 1-0
54' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt A. Novakovich Fortuna Sittard 1-1
68' Penalty Feyenoord Penalty R. van Persie Feyenoord 2-1
75' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor Mica Pinto Fortuna Sittard
78' Wissel Fortuna Sittard Wissel André Vidigal voor L. Hutten Fortuna Sittard
81' Doelpunt Feyenoord Doelpunt S. van Beek met assist van S. Larsson Feyenoord 3-1
86' Wissel Feyenoord Wissel J. Toornstra voor R. van Persie Feyenoord
86' Wissel Fortuna Sittard Wissel M. Ospitalieri voor Mica Pinto Fortuna Sittard
86' Wissel Fortuna Sittard Wissel Lisandro Semedo voor A. Novakovich Fortuna Sittard
87' Wissel Feyenoord Wissel D. Vente voor N. Jørgensen Feyenoord
94' Penalty Feyenoord Penalty S. Berghuis Feyenoord 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - Fortuna Sittard
Opstellingen Feyenoord - Fortuna Sittard
De opstellingen van Feyenoord en Fortuna Sittard zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.