Nabeschouwing Gemert - HSV Hoek (1-1) (3-2 na strafschoppen) || KNVB Beker 2018/2019

Woensdag 22 augustus 2018 - 20:00 uur



In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Gemert het woensdag 22 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen HSV Hoek. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Molenbroek in Gemert.

Via de Gemert - HSV Hoek live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gemert - HSV Hoek (1-1) (3-2 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen Gemert en HSV Hoek is onder leiding van scheidsrechter Lorenzo Cairo geëindigd in een overwinning voor Gemert. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Gemert het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-2 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door F. Wilson, waarmee HSV Hoek met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Gemert het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 89e minuut was het namelijk S. Vereijken die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 3-2 score in het voordeel van Gemert, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Gemert - HSV Hoek
Goals
1
1
LIVE Gemert - HSV Hoek 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gemert - HSV Hoek teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
74' Doelpunt HSV Hoek Doelpunt F. Wilson HSV Hoek 0-1
89' Doelpunt Gemert Doelpunt S. Vereijken Gemert 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Gemert - HSV Hoek
Opstellingen Gemert - HSV Hoek

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Gemert - HSV Hoek

Gemert en HSV Hoek spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lorenzo Cairo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gemert en HSV Hoek in de KNVB Beker vond plaats op 29 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gemert. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Gemert favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl HSV Hoek slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Gemert 1
Winst HSV Hoek 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Gemert - HSV Hoek Opstelling Gemert Opstelling HSV Hoek Live Gemert - HSV Hoek Live Gemert - HSV Hoek kijken Gemert - HSV Hoek kijken Live Gemert - HSV Hoek stream Gemert - HSV Hoek Fox Sports Nabeschouwing Gemert - HSV Hoek Uitslag Gemert - HSV Hoek Statistieken Gemert - HSV Hoek KNVB Beker 2018/2019 Gemert - HSV Hoek wedden Gemert - HSV Hoek gokken Gemert - HSV Hoek Unibet