Nabeschouwing Go Ahead Eagles - FC Eindhoven (2-0) || KNVB Beker 2018/2019

Dinsdag 25 september 2018 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Go Ahead Eagles het dinsdag 25 september 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - FC Eindhoven (2-0)

Het KNVB Beker duel tussen Go Ahead Eagles en FC Eindhoven is onder leiding van scheidsrechter Richard Martens geëindigd in een 2-0 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door J. Navrátil, waarmee Go Ahead Eagles met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Go Ahead Eagles opnieuw te scoren. In de 89e minuut was het P. Langedijk die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Go Ahead Eagles.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Go Ahead Eagles.

LIVE Go Ahead Eagles - FC Eindhoven 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

57' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor N. Raaijmakers FC Eindhoven
63' Wissel Go Ahead Eagles Wissel P. Langedijk voor M. Pouwels Go Ahead Eagles
67' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt J. Navrátil Go Ahead Eagles 1-0
70' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Bliek voor J. Veldmate Go Ahead Eagles
71' Wissel FC Eindhoven Wissel E. Kabangu voor K. Essikal FC Eindhoven
80' Wissel FC Eindhoven Wissel A. Carlone voor Marcelo Lopes FC Eindhoven
89' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt P. Langedijk Go Ahead Eagles 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - FC Eindhoven
Opstellingen Go Ahead Eagles - FC Eindhoven
De opstellingen van Go Ahead Eagles en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.