Nabeschouwing Groene Ster - SC Heerenveen (1-3) || KNVB Beker 2018/2019

Woensdag 31 oktober 2018 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Groene Ster het woensdag 31 oktober 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen.

Via de Groene Ster - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Groene Ster - SC Heerenveen (1-3)

Het KNVB Beker duel tussen Groene Ster en SC Heerenveen is onder leiding van scheidsrechter Martin Perez geëindigd in een 1-3 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door C. Eind, waarmee Groene Ster met 1-0 de leiding nam. In de 46e minuut was het SC Heerenveen dat via M. van Bergen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Martin Perez. P. van Amersfoort dacht na 46 minuten te scoren voor SC Heerenveen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde B. Rienstra de gelijkmaker voor SC Heerenveen in de 46e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 1-3 stand in het voordeel van SC Heerenveen.

LIVE Groene Ster - SC Heerenveen 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Groene Ster - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt Groene Ster Doelpunt C. Eind Groene Ster 1-0
46' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt M. van Bergen met assist van Y. Kobayashi SC Heerenveen
46' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt P. van Amersfoort met assist van S. Floranus SC Heerenveen
46' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt B. Rienstra SC Heerenveen 1-1
49' Wissel Groene Ster Wissel A. Zeneli voor Groene Ster 1-2
70' Wissel SC Heerenveen Wissel S. Lammers voor SC Heerenveen 1-3
74' Wissel Groene Ster Wissel S. de Wit voor C. Unal Groene Ster
85' Wissel Groene Ster Wissel L. Woudenberg voor S. Lammers Groene Ster
86' Wissel Groene Ster Wissel K. Werker voor D. Stassar Groene Ster
87' Wissel Groene Ster Wissel J. Raets voor R. Janssen Groene Ster
Video hoogtepunten en samenvatting Groene Ster - SC Heerenveen
Opstellingen Groene Ster - SC Heerenveen
De opstellingen van Groene Ster en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.