Nabeschouwing Groene Ster - TEC (2-1) || KNVB Beker 2018/2019

Woensdag 26 september 2018 - 19:45 uur



In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Groene Ster het woensdag 26 september 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen TEC. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Pronsenbroek in Heerlen.

Via de Groene Ster - TEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Groene Ster - TEC (2-1)

Het KNVB Beker duel tussen Groene Ster en TEC is onder leiding van scheidsrechter Jerôme Vries geëindigd in een 2-1 overwinning voor Groene Ster. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor J. Ritzen in de 32e minuut, waardoor Groene Ster met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 47 minuten was het M. Hellemons die Groene Ster op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Groene Ster via een goal van C. Unal in de 66e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 78e minuut was het TEC dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van B. van Westerlaken, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jerôme Vries, waardoor Groene Ster een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Groene Ster - TEC
Goals
2
1
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
8
8
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
112
145
Gevaarlijke aanvallen
65
92
Corners
7
2
Wissels
0
2
LIVE Groene Ster - TEC 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Groene Ster - TEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
32' Rode kaart Groene Ster Rode kaart voor J. Ritzen Groene Ster
47' Doelpunt Groene Ster Doelpunt M. Hellemons Groene Ster 1-0
46' Wissel TEC Wissel N. Hammaoui voor R. Shakison TEC
46' Wissel TEC Wissel B. van Westerlaken voor J. Beukhof TEC
54' Gele kaart Groene Ster Gele kaart voor R. Janssen Groene Ster
59' Gele kaart TEC Gele kaart voor TEC
60' Gele kaart TEC Gele kaart voor M. Zeller TEC
66' Doelpunt Groene Ster Doelpunt C. Unal Groene Ster 2-0
78' Doelpunt TEC Doelpunt B. van Westerlaken TEC 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Groene Ster - TEC
Opstellingen Groene Ster - TEC

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Groene Ster - TEC

Groene Ster en TEC spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jerôme Vries en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Groene Ster en TEC elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst Groene Ster 0
Winst TEC 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Groene Ster - TEC Opstelling Groene Ster Opstelling TEC Live Groene Ster - TEC Live Groene Ster - TEC kijken Groene Ster - TEC kijken Live Groene Ster - TEC stream Groene Ster - TEC Fox Sports Nabeschouwing Groene Ster - TEC Uitslag Groene Ster - TEC Statistieken Groene Ster - TEC KNVB Beker 2018/2019 Groene Ster - TEC wedden Groene Ster - TEC gokken Groene Ster - TEC Unibet