Nabeschouwing Helmond Sport - Fortuna Sittard (0-5) || KNVB Beker 2018/2019

Dinsdag 25 september 2018 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Helmond Sport het dinsdag 25 september 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Fortuna Sittard. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - Fortuna Sittard live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - Fortuna Sittard (0-5)

Het KNVB Beker duel tussen Helmond Sport en Fortuna Sittard is onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof geëindigd in een 0-5 overwinning voor Fortuna Sittard. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door L. Hutten, waarmee Fortuna Sittard met 0-1 de leiding nam. Fortuna Sittard vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van André Vidigal op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Fortuna Sittard, waarmee L. Hutten zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Fortuna Sittard geen gas terug, waardoor in de 67e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van André Vidigal. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Fortuna Sittard. Deze werd gescoord door André Vidigal in de 84e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Martin van den Kerkhof en eindigde de wedstrijd dus met een 0-5 stand in het voordeel van Fortuna Sittard.

LIVE Helmond Sport - Fortuna Sittard 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - Fortuna Sittard teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt L. Hutten Fortuna Sittard 0-1
50' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt André Vidigal Fortuna Sittard 0-2
58' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt L. Hutten Fortuna Sittard 0-3
59' Wissel Fortuna Sittard Wissel A. El Messaoudi voor M. Diemers Fortuna Sittard
65' Wissel Fortuna Sittard Wissel L. Lamprou voor F. Stokkers Fortuna Sittard
66' Wissel Helmond Sport Wissel A. Muzaqi voor A. Naudts Helmond Sport
66' Wissel Helmond Sport Wissel D. Koolhof voor B. Brusselers Helmond Sport
67' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt André Vidigal Fortuna Sittard 0-4
70' Wissel Fortuna Sittard Wissel Bo Breukers voor José Rodríguez Fortuna Sittard
79' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor D. Koolhof Helmond Sport
84' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt André Vidigal Fortuna Sittard 0-5
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - Fortuna Sittard
Opstellingen Helmond Sport - Fortuna Sittard
De opstellingen van Helmond Sport en Fortuna Sittard zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.