Nabeschouwing HVV Te Werve - Marvilde (3-1) (na verlenging) || KNVB Beker 2018/2019

Zaterdag 25 augustus 2018 - 14:30 uur



In de KNVB Beker 2018/2019 neemt HVV Te Werve het zaterdag 25 augustus 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Marvilde. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Heissenstein (Guebwiller) in Guebwiller.

Via de HVV Te Werve - Marvilde live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HVV Te Werve - Marvilde (3-1) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen HVV Te Werve en Marvilde is onder leiding van scheidsrechter Jesse Rozendal geëindigd in een 3-1 overwinning voor HVV Te Werve. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het HVV Te Werve dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door , waarmee HVV Te Werve met 1-0 de leiding nam. Marvilde kwam in de 68e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van , die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 114e minuut zette zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee HVV Te Werve de leiding in de wedstrijd nam.

Na 128 minuten werd de voorsprong voor HVV Te Werve vergroot nadat de 3-1 wist te scoren.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Jesse Rozendal af en was het HVV Te Werve die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken HVV Te Werve - Marvilde
Goals
3
1
LIVE HVV Te Werve - Marvilde 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HVV Te Werve - Marvilde teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Doelpunt HVV Te Werve Doelpunt HVV Te Werve 1-0
68' Doelpunt Marvilde Doelpunt Marvilde 1-1
114' Doelpunt HVV Te Werve Doelpunt HVV Te Werve 2-1
128' Doelpunt HVV Te Werve Doelpunt HVV Te Werve 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting HVV Te Werve - Marvilde
Opstellingen HVV Te Werve - Marvilde

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing HVV Te Werve - Marvilde

HVV Te Werve en Marvilde spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesse Rozendal en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat HVV Te Werve en Marvilde elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst HVV Te Werve 0
Winst Marvilde 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
HVV Te Werve - Marvilde Opstelling HVV Te Werve Opstelling Marvilde Live HVV Te Werve - Marvilde Live HVV Te Werve - Marvilde kijken HVV Te Werve - Marvilde kijken Live HVV Te Werve - Marvilde stream HVV Te Werve - Marvilde Fox Sports Nabeschouwing HVV Te Werve - Marvilde Uitslag HVV Te Werve - Marvilde Statistieken HVV Te Werve - Marvilde KNVB Beker 2018/2019 HVV Te Werve - Marvilde wedden HVV Te Werve - Marvilde gokken HVV Te Werve - Marvilde Unibet