Nabeschouwing JOS Watergraafsmeer - Westlandia (1-2) (na verlenging) || KNVB Beker 2018/2019

Zondag 19 augustus 2018 - 14:00 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt JOS Watergraafsmeer het zondag 19 augustus 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Westlandia. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Drie Burg (Wartburgia) (Amsterdam) in Amsterdam.

Via de JOS Watergraafsmeer - Westlandia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing JOS Watergraafsmeer - Westlandia (1-2) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen JOS Watergraafsmeer en Westlandia is onder leiding van scheidsrechter Dave de Vries geëindigd in een 1-2 overwinning voor Westlandia. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Westlandia dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 93e minuut door M. Vissers, waarmee Westlandia met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Westlandia opnieuw te scoren. In de 98e minuut was het S. El Mhamdi die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Westlandia. In de 100e minuut wist JOS Watergraafsmeer de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via F. Abbring. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want JOS Watergraafsmeer kwam hierna niet meer tot scoren.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Dave de Vries af en was het Westlandia die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

Wedstrijdstatistieken JOS Watergraafsmeer - Westlandia
1
2
LIVE JOS Watergraafsmeer - Westlandia 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd JOS Watergraafsmeer - Westlandia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

93' Doelpunt Westlandia Doelpunt M. Vissers Westlandia 0-1
98' Doelpunt Westlandia Doelpunt S. El Mhamdi Westlandia 0-2
100' Doelpunt JOS Watergraafsmeer Doelpunt F. Abbring JOS Watergraafsmeer 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting JOS Watergraafsmeer - Westlandia
Opstellingen JOS Watergraafsmeer - Westlandia

Voorbeschouwing JOS Watergraafsmeer - Westlandia

JOS Watergraafsmeer en Westlandia spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dave de Vries en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat JOS Watergraafsmeer en Westlandia elkaar treffen in de KNVB Beker.