Nabeschouwing Koninklijke HFC - Harkemase Boys (4-0) || KNVB Beker 2018/2019

Dinsdag 25 september 2018 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Koninklijke HFC het dinsdag 25 september 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Harkemase Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Spanjaardslaan in Haarlem.

Via de Koninklijke HFC - Harkemase Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Koninklijke HFC - Harkemase Boys (4-0)

Het KNVB Beker duel tussen Koninklijke HFC en Harkemase Boys is onder leiding van scheidsrechter Stan Teuben geëindigd in een 4-0 overwinning voor Koninklijke HFC. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 10 minuten. K. Tadmine maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Koninklijke HFC vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 31e minuut kreeg N. Boutzamar van Harkemase Boys voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Harkemase Boys de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Koninklijke HFC via een goal van F. van der Linden in de 65e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 86e minuut volgde een derde treffer van Koninklijke HFC, waarmee F. van der Linden zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Koninklijke HFC geen gas terug, waardoor in de 92e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van F. Lewis.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Koninklijke HFC.

LIVE Koninklijke HFC - Harkemase Boys 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Koninklijke HFC - Harkemase Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Penalty Koninklijke HFC Penalty K. Tadmine Koninklijke HFC 1-0
26' Gele kaart Harkemase Boys Gele kaart voor N. Boutzamar Harkemase Boys
31' Tweede gele kaart Harkemase Boys Tweede gele kaart voor N. Boutzamar Harkemase Boys
46' Wissel Harkemase Boys Wissel I. Achuna voor D. van Duinen Harkemase Boys
55' Gele kaart Koninklijke HFC Gele kaart voor T. van Soest Koninklijke HFC
63' Wissel Koninklijke HFC Wissel F. van der Linden voor T. van Soest Koninklijke HFC
65' Doelpunt Koninklijke HFC Doelpunt F. van der Linden Koninklijke HFC 2-0
74' Wissel Harkemase Boys Wissel K. Mennega voor J. Slort Harkemase Boys
76' Wissel Koninklijke HFC Wissel F. Lewis voor K. Tadmine Koninklijke HFC
81' Wissel Harkemase Boys Wissel T. Careman voor R. Stelpstra Harkemase Boys
84' Wissel Koninklijke HFC Wissel D. Driever voor W. Boer Koninklijke HFC
86' Doelpunt Koninklijke HFC Doelpunt F. van der Linden Koninklijke HFC 3-0
92' Doelpunt Koninklijke HFC Doelpunt F. Lewis Koninklijke HFC 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Koninklijke HFC - Harkemase Boys
Opstellingen Koninklijke HFC - Harkemase Boys
De opstellingen van Koninklijke HFC en Harkemase Boys zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.