Nabeschouwing ODIN '59 - Lisse (1-0) || KNVB Beker 2018/2019

Dinsdag 25 september 2018 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt ODIN '59 het dinsdag 25 september 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Lisse. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Assumburg in Heemskerk.

Via de ODIN '59 - Lisse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ODIN '59 - Lisse (1-0)

Het KNVB Beker duel tussen ODIN '59 en Lisse is onder leiding van scheidsrechter Robin Gansner geëindigd in een 1-0 overwinning voor ODIN '59. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door J. Dikker, waarmee ODIN '59 met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van ODIN '59.

Wedstrijdstatistieken ODIN '59 - Lisse
1
0
LIVE ODIN '59 - Lisse 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ODIN '59 - Lisse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Lisse Gele kaart voor J. Valk Lisse
9' Doelpunt ODIN '59 Doelpunt J. Dikker ODIN '59 1-0
41' Gele kaart ODIN '59 Gele kaart voor M. Willemse ODIN '59
46' Wissel ODIN '59 Wissel T. van Gelder voor M. Willemse ODIN '59
61' Gele kaart Lisse Gele kaart voor B. Koomen Lisse
66' Wissel Lisse Wissel R. Vermeulen voor L. Tarani Lisse
66' Wissel Lisse Wissel B. Buimer voor R. van der Putten Lisse
72' Gele kaart ODIN '59 Gele kaart voor J. Klijbroek ODIN '59
76' Wissel ODIN '59 Wissel M. Vissie voor J. Dikker ODIN '59
77' Wissel Lisse Wissel O. Siali voor B. Stevens Lisse
Video hoogtepunten en samenvatting ODIN '59 - Lisse
Opstellingen ODIN '59 - Lisse
De opstellingen van ODIN '59 en Lisse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.