Nabeschouwing ODIN '59 - SC Heerenveen (1-3) || KNVB Beker 2018/2019

Woensdag 19 december 2018 - 18:30 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt ODIN '59 het woensdag 19 december 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen.

Via de ODIN '59 - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ODIN '59 - SC Heerenveen (1-3)

Het KNVB Beker duel tussen ODIN '59 en SC Heerenveen is onder leiding van scheidsrechter Luca Evian Cantineau geëindigd in een 1-3 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. ODIN '59 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van M. Bormann. SC Heerenveen kwam in de 9e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Vlap, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 54e minuut zette S. Lammers zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee SC Heerenveen de leiding in de wedstrijd nam.

Na 86 minuten werd de voorsprong voor SC Heerenveen vergroot nadat P. van Amersfoort de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor SC Heerenveen.

LIVE ODIN '59 - SC Heerenveen 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ODIN '59 - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt ODIN '59 Doelpunt M. Bormann ODIN '59 1-0
9' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt M. Vlap SC Heerenveen 1-1
46' Wissel SC Heerenveen Wissel M. Rojas voor N. Mihajlović SC Heerenveen
54' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt S. Lammers SC Heerenveen 1-2
55' Wissel ODIN '59 Wissel E. de Graaf voor T. de Vries ODIN '59
65' Wissel ODIN '59 Wissel B. Kansen voor R. Scheffer ODIN '59
77' Wissel SC Heerenveen Wissel D. Høegh voor S. Lammers SC Heerenveen
81' Wissel ODIN '59 Wissel J. Dikker voor A. al Mahdi ODIN '59
86' Wissel SC Heerenveen Wissel J. Bruijn voor M. Vlap SC Heerenveen
86' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt P. van Amersfoort met assist van J. Bruijn SC Heerenveen 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting ODIN '59 - SC Heerenveen
Opstellingen ODIN '59 - SC Heerenveen
De opstellingen van ODIN '59 en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.