Nabeschouwing OFC Oostzaan - FC Emmen (1-3) || KNVB Beker 2018/2019

Donderdag 27 september 2018 - 17:00 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt OFC Oostzaan het donderdag 27 september 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen FC Emmen.

Via de OFC Oostzaan - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OFC Oostzaan - FC Emmen (1-3)

Het KNVB Beker duel tussen OFC Oostzaan en FC Emmen is onder leiding van scheidsrechter Edgar Bijl geëindigd in een 1-3 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door R. Niemeijer, waarmee FC Emmen met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 55e minuut voor dat FC Emmen via G. Bijl op 0-2 kwam te staan. In de 80e minuut volgde een derde treffer van FC Emmen, waarmee G. Bijl zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 87 minuten deed R. el Yaghmouri iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van OFC Oostzaan werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor OFC Oostzaan echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor FC Emmen.

LIVE OFC Oostzaan - FC Emmen 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OFC Oostzaan - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt FC Emmen Doelpunt R. Niemeijer FC Emmen 0-1
43' Gele kaart OFC Oostzaan Gele kaart voor T. Noordhoff OFC Oostzaan
54' Gele kaart OFC Oostzaan Gele kaart voor F. Schilder OFC Oostzaan
55' Penalty FC Emmen Penalty G. Bijl FC Emmen 0-2
56' Gele kaart OFC Oostzaan Gele kaart voor R. de Jonge OFC Oostzaan
60' Gele kaart OFC Oostzaan Gele kaart voor S. Reclaoui OFC Oostzaan
61' Wissel FC Emmen Wissel H. Ben Moussa voor J. Arias FC Emmen
65' Wissel OFC Oostzaan Wissel R. Momo voor F. Schilder OFC Oostzaan
73' Wissel FC Emmen Wissel J. Bourdouxhe voor R. Niemeijer FC Emmen
76' Wissel OFC Oostzaan Wissel M. Cherif voor E. Biberoğlu OFC Oostzaan
80' Doelpunt FC Emmen Doelpunt G. Bijl FC Emmen 0-3
83' Wissel OFC Oostzaan Wissel R. El Yaakoubi voor S. Reclaoui OFC Oostzaan
87' Doelpunt OFC Oostzaan Doelpunt R. el Yaghmouri OFC Oostzaan 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting OFC Oostzaan - FC Emmen
Opstellingen OFC Oostzaan - FC Emmen
De opstellingen van OFC Oostzaan en FC Emmen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.