Nabeschouwing OJC Rosmalen - ADO Den Haag (0-6) || KNVB Beker 2018/2019

Woensdag 26 september 2018 - 17:00 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt OJC Rosmalen het woensdag 26 september 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Complex Groote Wielen in Rosmalen.

Via de OJC Rosmalen - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OJC Rosmalen - ADO Den Haag (0-6)

Het KNVB Beker duel tussen OJC Rosmalen en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler geëindigd in een 0-6 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door A. El Khayati, waarmee ADO Den Haag met 0-1 de leiding nam. ADO Den Haag vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Necid op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut volgde een derde treffer van ADO Den Haag, waarmee T. Beugelsdijk zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam ADO Den Haag geen gas terug, waardoor in de 60e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van A. El Khayati. De 0-5 voor ADO Den Haag volgde even later in de 85e minuut nadat namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 87e minuut en kwam op naam te staan van ADO Den Haag speler T. Necid, die daarmee tekende voor de 0-6.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Dennis Higler bij een 0-6 eindstand in het voordeel van ADO Den Haag, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE OJC Rosmalen - ADO Den Haag 0-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OJC Rosmalen - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart OJC Rosmalen Gele kaart voor R. van de Sande OJC Rosmalen
23' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt A. El Khayati ADO Den Haag 0-1
24' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Necid ADO Den Haag 0-2
39' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Beugelsdijk ADO Den Haag 0-3
48' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Necid ADO Den Haag
60' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt A. El Khayati ADO Den Haag 0-4
61' Gele kaart OJC Rosmalen Gele kaart voor OJC Rosmalen
85' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt ADO Den Haag 0-5
87' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Necid ADO Den Haag 0-6
Video hoogtepunten en samenvatting OJC Rosmalen - ADO Den Haag
Opstellingen OJC Rosmalen - ADO Den Haag
De opstellingen van OJC Rosmalen en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.