Nabeschouwing Rijnsburgse Boys - TOP Oss (1-1) (4-5 na strafschoppen) || KNVB Beker 2018/2019

Dinsdag 25 september 2018 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Rijnsburgse Boys het dinsdag 25 september 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Middelmors in Rijnsburg.

Via de Rijnsburgse Boys - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rijnsburgse Boys - TOP Oss (1-1) (4-5 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen Rijnsburgse Boys en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Christian Mulder geëindigd in een overwinning voor TOP Oss. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek TOP Oss het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-5 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door P. Rommens, waarmee TOP Oss met 0-1 de leiding nam. Rijnsburgse Boys kwam na 73 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Jongeneelen, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-5 score in het voordeel van TOP Oss, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Rijnsburgse Boys - TOP Oss 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rijnsburgse Boys - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt TOP Oss Doelpunt P. Rommens TOP Oss 0-1
44' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor L. Piqué TOP Oss
46' Wissel Rijnsburgse Boys Wissel G. Demon voor H. Prijs Rijnsburgse Boys
46' Wissel Rijnsburgse Boys Wissel E. Knol voor J. Spruijt Rijnsburgse Boys
57' Wissel Rijnsburgse Boys Wissel W. Goeman voor C. Opoku Rijnsburgse Boys
63' Gele kaart Rijnsburgse Boys Gele kaart voor W. Goeman Rijnsburgse Boys
73' Doelpunt Rijnsburgse Boys Doelpunt J. Jongeneelen Rijnsburgse Boys 1-1
78' Wissel TOP Oss Wissel K. van der Biezen voor D. Ladan TOP Oss
88' Gele kaart Rijnsburgse Boys Gele kaart voor E. Knol Rijnsburgse Boys
95' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor R. Stuij van den Herik TOP Oss
99' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor K. van der Biezen TOP Oss
106' Wissel Rijnsburgse Boys Wissel F. Tervoert voor B. Ros Rijnsburgse Boys
1' Penalty gescoord in shootout Rijnsburgse Boys Penalty gescoord in shootout W. Goeman Rijnsburgse Boys 1-0
1' Penalty gescoord in shootout TOP Oss Penalty gescoord in shootout B. Smeets TOP Oss 1-1
2' Penalty gescoord in shootout TOP Oss Penalty gescoord in shootout P. Rommens TOP Oss 1-2
2' Penalty gescoord in shootout Rijnsburgse Boys Penalty gescoord in shootout J. Jongeneelen Rijnsburgse Boys 2-2
3' Penalty gescoord in shootout Rijnsburgse Boys Penalty gescoord in shootout E. Knol Rijnsburgse Boys 3-2
3' Penalty gemist in shootout TOP Oss Penalty gemist in shootout R. Stuij van den Herik TOP Oss
4' Penalty gescoord in shootout TOP Oss Penalty gescoord in shootout L. Kaak TOP Oss 3-3
4' Penalty gemist in shootout Rijnsburgse Boys Penalty gemist in shootout F. Tervoert Rijnsburgse Boys
5' Penalty gescoord in shootout Rijnsburgse Boys Penalty gescoord in shootout J. Tillema Rijnsburgse Boys 4-3
5' Penalty gescoord in shootout TOP Oss Penalty gescoord in shootout K. van der Biezen TOP Oss 4-4
6' Penalty gescoord in shootout TOP Oss Penalty gescoord in shootout N. Nieveld TOP Oss 4-5
6' Penalty gemist in shootout Rijnsburgse Boys Penalty gemist in shootout M. Artien Rijnsburgse Boys
Video hoogtepunten en samenvatting Rijnsburgse Boys - TOP Oss
Opstellingen Rijnsburgse Boys - TOP Oss
De opstellingen van Rijnsburgse Boys en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.