Nabeschouwing RKAV Volendam - Vitesse (1-2) || KNVB Beker 2018/2019

Woensdag 26 september 2018 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt RKAV Volendam het woensdag 26 september 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Vitesse.

Via de RKAV Volendam - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RKAV Volendam - Vitesse (1-2)

Het KNVB Beker duel tussen RKAV Volendam en Vitesse is onder leiding van scheidsrechter Freek Van Herk geëindigd in een 1-2 overwinning voor Vitesse. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door M. van der Werff, waarmee Vitesse met 0-1 de leiding nam. Vitesse vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Darfalou op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut wist RKAV Volendam de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via N. Tol. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want RKAV Volendam kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Freek Van Herk, waardoor Vitesse een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE RKAV Volendam - Vitesse 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RKAV Volendam - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Vitesse Doelpunt M. van der Werff Vitesse 0-1
39' Gele kaart RKAV Volendam Gele kaart voor N. Tuyp RKAV Volendam
42' Doelpunt Vitesse Doelpunt O. Darfalou Vitesse 0-2
63' Wissel RKAV Volendam Wissel J. Tol voor S. Plat RKAV Volendam
65' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor M. Bero Vitesse
84' Doelpunt RKAV Volendam Doelpunt N. Tol RKAV Volendam 1-2
86' Gele kaart RKAV Volendam Gele kaart voor RKAV Volendam
90' Wissel Vitesse Wissel J. Clarke-Salter voor T. Bruns Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting RKAV Volendam - Vitesse
Opstellingen RKAV Volendam - Vitesse

Voorbeschouwing RKAV Volendam - Vitesse

RKAV Volendam en Vitesse spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Freek Van Herk en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat RKAV Volendam en Vitesse elkaar treffen in de KNVB Beker.