Nabeschouwing RKSV Bekkerveld - USV Hercules (2-4) || KNVB Beker 2018/2019

Zondag 19 augustus 2018 - 14:30 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt RKSV Bekkerveld het zondag 19 augustus 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen USV Hercules. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Aarveld in Heerlen.

Via de RKSV Bekkerveld - USV Hercules live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RKSV Bekkerveld - USV Hercules (2-4)

Het KNVB Beker duel tussen RKSV Bekkerveld en USV Hercules is onder leiding van scheidsrechter Jerôme Vries geëindigd in een 2-4 overwinning voor USV Hercules. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Dowson, waarmee RKSV Bekkerveld met 1-0 de leiding nam. RKSV Bekkerveld vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Dowson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut wist USV Hercules de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via T. Fonville.

Na 65 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat T. Fonville de 2-2 maakte voor USV Hercules. USV Hercules leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 69 minuten op voorsprong na een goal van T. Fonville: 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 69e minuut en kwam op naam te staan van USV Hercules speler S. van Rooijen, die daarmee tekende voor de 2-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jerôme Vries en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van USV Hercules.

Wedstrijdstatistieken RKSV Bekkerveld - USV Hercules
2
4
LIVE RKSV Bekkerveld - USV Hercules 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RKSV Bekkerveld - USV Hercules teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt RKSV Bekkerveld Doelpunt Dowson RKSV Bekkerveld 1-0
36' Doelpunt RKSV Bekkerveld Doelpunt Dowson RKSV Bekkerveld 2-0
39' Doelpunt USV Hercules Doelpunt T. Fonville USV Hercules 2-1
65' Doelpunt USV Hercules Doelpunt T. Fonville USV Hercules 2-2
69' Doelpunt USV Hercules Doelpunt T. Fonville USV Hercules 2-3
69' Doelpunt USV Hercules Doelpunt S. van Rooijen USV Hercules 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting RKSV Bekkerveld - USV Hercules
Opstellingen RKSV Bekkerveld - USV Hercules

Voorbeschouwing RKSV Bekkerveld - USV Hercules

RKSV Bekkerveld en USV Hercules spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jerôme Vries en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat RKSV Bekkerveld en USV Hercules elkaar treffen in de KNVB Beker.