Nabeschouwing SJC Noordwijk - Lisse (0-2) || KNVB Beker 2018/2019

Woensdag 22 augustus 2018 - 20:00 uur



In de KNVB Beker 2018/2019 neemt SJC Noordwijk het woensdag 22 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lisse. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Duinwetering in Noordwijk.

Via de SJC Noordwijk - Lisse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SJC Noordwijk - Lisse (0-2)

Het KNVB Beker duel tussen SJC Noordwijk en Lisse is onder leiding van scheidsrechter Martijn Vos geëindigd in een 0-2 overwinning voor Lisse. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door L. Oehlers, waarmee Lisse met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Lisse opnieuw te scoren. In de 89e minuut was het die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Lisse. In de 91e minuut moest SJC Noordwijk verder met een man minder nadat een rode kaart had gekregen. Het lukte Lisse in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Lisse.

Wedstrijdstatistieken SJC Noordwijk - Lisse
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
3
7
Schoten op doel
1
2
Aanvallen
125
109
Gevaarlijke aanvallen
71
53
Corners
7
1
LIVE SJC Noordwijk - Lisse 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SJC Noordwijk - Lisse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Doelpunt Lisse Doelpunt L. Oehlers Lisse 0-1
89' Doelpunt Lisse Doelpunt Lisse 0-2
91' Rode kaart SJC Noordwijk Rode kaart voor SJC Noordwijk
Video hoogtepunten en samenvatting SJC Noordwijk - Lisse
Opstellingen SJC Noordwijk - Lisse

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing SJC Noordwijk - Lisse

SJC Noordwijk en Lisse spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martijn Vos en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat SJC Noordwijk en Lisse elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst SJC Noordwijk 0
Winst Lisse 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
SJC Noordwijk - Lisse Opstelling SJC Noordwijk Opstelling Lisse Live SJC Noordwijk - Lisse Live SJC Noordwijk - Lisse kijken SJC Noordwijk - Lisse kijken Live SJC Noordwijk - Lisse stream SJC Noordwijk - Lisse Fox Sports Nabeschouwing SJC Noordwijk - Lisse Uitslag SJC Noordwijk - Lisse Statistieken SJC Noordwijk - Lisse KNVB Beker 2018/2019 SJC Noordwijk - Lisse wedden SJC Noordwijk - Lisse gokken SJC Noordwijk - Lisse Unibet