Nabeschouwing Spakenburg - RKSV Wittenhorst (4-1) || KNVB Beker 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 16:00 uur



In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Spakenburg het zaterdag 18 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen RKSV Wittenhorst. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Westmaat (Spakenburg) (Bunschoten) in Bunschoten.

Via de Spakenburg - RKSV Wittenhorst live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spakenburg - RKSV Wittenhorst (4-1)

Het KNVB Beker duel tussen Spakenburg en RKSV Wittenhorst is onder leiding van scheidsrechter Nick Smit geëindigd in een 4-1 overwinning voor Spakenburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door J. Waalkens, waarmee Spakenburg met 1-0 de leiding nam. Spakenburg vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Waalkens op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Spakenburg, waarmee J. Waalkens zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Spakenburg geen gas terug, waardoor in de 62e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van T. Oostinjen. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 83e minuut wist T. Derks namens RKSV Wittenhorst de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Nick Smit en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Spakenburg.

Wedstrijdstatistieken Spakenburg - RKSV Wittenhorst
Goals
4
1
LIVE Spakenburg - RKSV Wittenhorst 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spakenburg - RKSV Wittenhorst teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Doelpunt Spakenburg Doelpunt J. Waalkens Spakenburg 1-0
39' Doelpunt Spakenburg Doelpunt J. Waalkens Spakenburg 2-0
54' Doelpunt Spakenburg Doelpunt J. Waalkens Spakenburg 3-0
62' Doelpunt Spakenburg Doelpunt T. Oostinjen Spakenburg 4-0
83' Doelpunt RKSV Wittenhorst Doelpunt T. Derks RKSV Wittenhorst 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Spakenburg - RKSV Wittenhorst
Opstellingen Spakenburg - RKSV Wittenhorst

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Spakenburg - RKSV Wittenhorst

Spakenburg en RKSV Wittenhorst spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nick Smit en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Spakenburg en RKSV Wittenhorst elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst Spakenburg 0
Winst RKSV Wittenhorst 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Spakenburg - RKSV Wittenhorst Opstelling Spakenburg Opstelling RKSV Wittenhorst Live Spakenburg - RKSV Wittenhorst Live Spakenburg - RKSV Wittenhorst kijken Spakenburg - RKSV Wittenhorst kijken Live Spakenburg - RKSV Wittenhorst stream Spakenburg - RKSV Wittenhorst Fox Sports Nabeschouwing Spakenburg - RKSV Wittenhorst Uitslag Spakenburg - RKSV Wittenhorst Statistieken Spakenburg - RKSV Wittenhorst KNVB Beker 2018/2019 Spakenburg - RKSV Wittenhorst wedden Spakenburg - RKSV Wittenhorst gokken Spakenburg - RKSV Wittenhorst Unibet