Nabeschouwing Staphorst - PEC Zwolle (0-1) || KNVB Beker 2018/2019

Woensdag 26 september 2018 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Staphorst het woensdag 26 september 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Het Noorderslag in Staphorst.

Via de Staphorst - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Staphorst - PEC Zwolle (0-1)

Het KNVB Beker duel tussen Staphorst en PEC Zwolle is onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis geëindigd in een 0-1 overwinning voor PEC Zwolle. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door V. van Crooij, waarmee PEC Zwolle met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Staphorst dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van PEC Zwolle.

LIVE Staphorst - PEC Zwolle 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Staphorst - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt V. van Crooij PEC Zwolle 0-1
46' Wissel PEC Zwolle Wissel K. Paal voor K. Ehizibue PEC Zwolle
61' Wissel PEC Zwolle Wissel D. Genreau voor Z. Flemming PEC Zwolle
80' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor M. van Duinen PEC Zwolle
85' Wissel Staphorst Wissel M. Luchtenberg voor R. Mijnheer Staphorst
86' Gele kaart Staphorst Gele kaart voor E. Koster Staphorst
90' Wissel PEC Zwolle Wissel G. Scamacca voor T. Lam PEC Zwolle
96' Gele kaart Staphorst Gele kaart voor M. van t Ende Staphorst
Video hoogtepunten en samenvatting Staphorst - PEC Zwolle
Opstellingen Staphorst - PEC Zwolle
De opstellingen van Staphorst en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.