Nabeschouwing Uno Animo - VVSB (1-6) || KNVB Beker 2018/2019

Woensdag 22 augustus 2018 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Uno Animo het woensdag 22 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen VVSB.

Via de Uno Animo - VVSB live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Uno Animo - VVSB (1-6)

Het KNVB Beker duel tussen Uno Animo en VVSB is onder leiding van scheidsrechter Victor Ris geëindigd in een 1-6 overwinning voor VVSB. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door T. de Rijk, waarmee VVSB met 0-1 de leiding nam. VVSB vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Batist op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 25e minuut wist Uno Animo de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via B. van der Loo.

Na 45 minuten was het R. van Son die de bal in eigen doel werkte, waardoor VVSB op 1-3 kwam te staan. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 71e minuut nadat T. Bekooij namens VVSB de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 85e minuut was het A. Dijkstra van VVSB wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 1-5 scoorde. Namens VVSB mocht L. Felicia in de 89e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 1-6.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Victor Ris bij een 1-6 eindstand in het voordeel van VVSB.

LIVE Uno Animo - VVSB 1-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Uno Animo - VVSB teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt VVSB Doelpunt T. de Rijk VVSB 0-1
19' Doelpunt VVSB Doelpunt P. Batist VVSB 0-2
25' Doelpunt Uno Animo Doelpunt B. van der Loo Uno Animo 1-2
45' Eigen doelpunt VVSB Eigen doelpunt R. van Son VVSB 1-3
71' Doelpunt VVSB Doelpunt T. Bekooij VVSB 1-4
85' Doelpunt VVSB Doelpunt A. Dijkstra VVSB 1-5
89' Doelpunt VVSB Doelpunt L. Felicia VVSB 1-6
Video hoogtepunten en samenvatting Uno Animo - VVSB
Opstellingen Uno Animo - VVSB

Voorbeschouwing Uno Animo - VVSB

Uno Animo en VVSB spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Victor Ris en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Uno Animo en VVSB elkaar treffen in de KNVB Beker.