Nabeschouwing Urk - Roda JC (0-1) || KNVB Beker 2018/2019

Dinsdag 30 oktober 2018 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Urk het dinsdag 30 oktober 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Roda JC.

Via de Urk - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Urk - Roda JC (0-1)

Het KNVB Beker duel tussen Urk en Roda JC is onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk geëindigd in een 0-1 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door M. El Makrini, waarmee Roda JC Kerkrade met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Roda JC uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Urk - Roda JC 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Urk - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor L. Milts Roda JC Kerkrade
53' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. El Makrini met assist van L. Milts Roda JC Kerkrade 0-1
56' Gele kaart Urk Gele kaart voor M. Snoek Urk
59' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Paulissen voor T. Paumen Roda JC Kerkrade
60' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Engels voor M. Remans Roda JC Kerkrade
63' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor M. Paulissen Roda JC Kerkrade
66' Wissel Urk Wissel J. de Boer voor J. van Slooten Urk
73' Gele kaart Urk Gele kaart voor W. de Boer Urk
74' Gele kaart Urk Gele kaart voor G. Tol Urk
80' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel C. Djim voor L. Milts Roda JC Kerkrade
83' Wissel Urk Wissel K. Romkes voor M. Snoek Urk
91' Gele kaart Urk Gele kaart voor B. Dunnink Urk
93' Gele kaart Urk Gele kaart voor H. Snoek Urk
Video hoogtepunten en samenvatting Urk - Roda JC
Opstellingen Urk - Roda JC
De opstellingen van Urk en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.