Nabeschouwing VVSB - De Graafschap (3-3) (3-5 na strafschoppen) || KNVB Beker 2018/2019

Dinsdag 25 september 2018 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt VVSB het dinsdag 25 september 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Boekhorst in Noordwijkerhout.

Via de VVSB - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVSB - De Graafschap (3-3) (3-5 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen VVSB en De Graafschap is onder leiding van scheidsrechter Martin Perez geëindigd in een overwinning voor De Graafschap. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek De Graafschap het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-5 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door T. Bekooij, waarmee VVSB met 1-0 de leiding nam. In de 25e minuut moest R. Klaasen van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Martin Perez een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest De Graafschap verder met een speler minder. Na de openingsgoal kwam De Graafschap in de 30e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van M. Abena.

In de 71e minuut was het De Graafschap dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van L. Owusu. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat T. Bekooij van VVSB de 2-2 maakte in de 73e minuut. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Laat in de wedstrijd was het vervolgens VVSB dat via L. Martins nogmaals wist te scoren en daarmee op een 3-2 voorsprong kwam in de 92e minuut. Vlak voor het einde van de wedstrijd werd de stand tussen beide ploegen toch weer gelijk getrokken, nadat F. Olijve De Graafschap weer op 3-3 zette in de 102e minuut.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 3-5 score in het voordeel van De Graafschap, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE VVSB - De Graafschap 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVSB - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt VVSB Doelpunt T. Bekooij VVSB 1-0
25' Rode kaart De Graafschap Rode kaart voor R. Klaasen De Graafschap
30' Doelpunt De Graafschap Doelpunt M. Abena De Graafschap 1-1
60' Gele kaart VVSB Gele kaart voor P. Batist VVSB
61' Wissel De Graafschap Wissel D. Burgzorg voor J. Thomassen De Graafschap
69' Wissel VVSB Wissel A. Dijkstra voor L. van der Wilden VVSB
71' Doelpunt De Graafschap Doelpunt L. Owusu De Graafschap 1-2
73' Doelpunt VVSB Doelpunt T. Bekooij VVSB 2-2
75' Wissel VVSB Wissel L. Martins voor K. Brands VVSB
75' Wissel De Graafschap Wissel M. Hamdaoui voor S. Nijland De Graafschap
92' Doelpunt VVSB Doelpunt L. Martins VVSB 3-2
102' Doelpunt De Graafschap Doelpunt F. Olijve De Graafschap 3-3
1' Penalty gescoord in shootout De Graafschap Penalty gescoord in shootout F. Olijve De Graafschap 0-1
1' Penalty gemist in shootout VVSB Penalty gemist in shootout T. Bekooij VVSB
2' Penalty gescoord in shootout VVSB Penalty gescoord in shootout J. Zwart VVSB 1-1
2' Penalty gescoord in shootout De Graafschap Penalty gescoord in shootout L. Owusu De Graafschap 1-2
3' Penalty gescoord in shootout De Graafschap Penalty gescoord in shootout Y. El Jebli De Graafschap 1-3
3' Penalty gescoord in shootout VVSB Penalty gescoord in shootout A. Dijkstra VVSB 2-3
4' Penalty gescoord in shootout VVSB Penalty gescoord in shootout T. de Rijk VVSB 3-3
4' Penalty gescoord in shootout De Graafschap Penalty gescoord in shootout D. van Mieghem De Graafschap 3-4
5' Penalty gescoord in shootout De Graafschap Penalty gescoord in shootout E. Bakker De Graafschap 3-5
Video hoogtepunten en samenvatting VVSB - De Graafschap
Opstellingen VVSB - De Graafschap
De opstellingen van VVSB en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.